Elastische Band voor het Bevestigen van Schapenvacht in een Stoel

Vanaf € 9,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
Overzicht

Zakt of glijdt uw schapenvacht uit uw stoel? Zet hem eenvoudig vast met het unieke bevestigingssysteem van Skéépe.

 

✓ Voorkomt glijden en zakken van je schapenvacht tijdens het zitten
✓ In lengte en breedte verstelbaar, dus past in iedere stoel.
✓ Veilig vast te zetten en eenvoudig weer te verwijderen
✓ Ook te gebruiken in je rolstoel of sta-op-stoel

100% Free Returns
100% Free Returns
Free Shipping
Free Shipping
Pure Quality
Pure Quality
'Echte Texelaar Product'
'Echt
Texelaar Product'
Gratis verzending
 • dhl
 • post nl
 • visa
 • ideal
 • paypal
 • Klarna
 • maestro

Mijn schapenvacht zakt naar beneden en uit de stoel!

Gebruik dan ons elastieken bevestigingssysteem voor het stevig vastzetten van je Skéépe schapenvacht voor in uw stoel


Ons elastieken bevestigingssysteem biedt de oplossing om een schapenvacht makkelijk vast te zetten in een stoel. Met de clips klemt u de schapenvacht vast aan de rugleuning van uw stoel en blijft deze netjes op zijn plaats. Hierdoor zal uw schapenvacht niet meer wegglijden of naar benden zakken.

De extra comfort door het vastzetten van uw schapenvacht in uw stoel:

 • De schapenvacht glijdt niet meer weg en verschuift niet van zijn plek
 • Speciaal kliksysteem voor extra grip
 • Voor iedere maat stoel geschikt, door de verstelbare elastieken
 • Verschillende gangbare kleuren die past bij iedere stoel
 • Af te wisselen en vast te maken aan iedere stoel of schapenvacht

Schapenvacht vastzetten aan stoel, hoe doe ik dat?

Het bevestigingssysteem bestaat uit twee elastieken die aan drie uiteinden een bevestigingsclip hebben. Beide elastieken hebben verder een verstelclip, die het elastiek langer of korter kan maken. Door de bevestigingsclips vast te klemmen aan de vacht en de elastieken achter de rugleuning te binden, klemt het elastiek de vacht vast aan de rugleuning en blijft hij mooi op zijn plaats. U kunt de elastieken zo strak of los zetten zoals u zelf wenst. Klik de bevestigingsclips weer open om de vacht van de stoel te verwijderen.

Afwisselen van kleur, stoel of vacht? Het bevestigingssysteem is makkelijk te verwisselen. De kleuren zijn ook leuk te combineren met bijvoorbeeld onze roze schapenvacht of een andere gekleurde schapenvacht.

Een schapenvacht in een rolstoel of sta-op-stoel

Gebruikt u onze medicinale schapenvacht tegen doorliggen of in de rolstoel of sta-op-stoel? Dan is ons elastieke systeem zeer handig om de vacht goed vast te zetten aan de rugleuning. Zo voorkomt u dat de schapenvacht naar beneden glijdt en blijft de vacht goed in de rolstoel zitten. Door het verstelbare systeem is het elastiek ook te gebruiken in, de meestal wat grotere sta-op-stoelen. Het elastiek is makkelijk aan de schapenvacht vast te klikken en achter de rugleuning van de rolstoel of sta-op-stoel te spannen. Op deze manier blijft de vacht goed op zijn plaatst en ervaart u optimaal comfort tijdens langdurig zitten.

Medicinale Schapenvacht kopen en vastzetten in een rolstoel

Het is ook mogelijk om een complete set te kopen voor in uw rolstoel. De set bestaat uit een medicinale schapenvacht inclusief het bevestigingssysteem voor uw rolstoel. Zo heeft u in één bestelling uw medicinale schapenvacht én elastiek in huis.
Het bevestigingssysteem is natuurlijk ook los te bestellen. Als u voor 15:00 uur besteld, wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden!

Over Skéépe - Onze écht Texelse schapenvachten

Als u een schapenvacht wilt kopen, dan zijn er veel soorten en maten verkrijgbaar. Om te kiezen voor een Texelse vacht is meteen al een goed keuze. Het schapenras de Texelaar, staat bekend om zijn ruige maar zachte wol. Dit komt doordat door de zon, zee en wind van het eiland, een lekkere dikke wolvezel is ontstaan, die zacht en dik aanvoelt. Als u dan ook nog voor een Skéépe vacht kiest, dan heeft u niet alleen een vacht van het Texelse ras, maar heeft het schaap ook daadwerkelijk bij de boer op het eiland geleefd. De vachten dragen het 'Echt Texels Product' keurmerk en zijn voorzien van een Skéépe stempel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Elastische Band voor het Bevestigen van Schapenvacht in een Stoel
Uw waardering
100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!
100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!

Onze schapenvachten zijn een echt natuurproduct. De schapen hebben op Texel bij de boer in de wei gestaan en vrij geleefd. De vachten zijn daarnaast op ecologische wijze gelooid en behandeld.

Gratis en snelle levering met PostNL
Gratis levering met PostNL of DHL

Alle bestellingen voor 15:00 uur besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast worden alle bestellingen boven de €45,- gratis verzonden. Wij verzenden uw bestelling via PostNL.

14 dagen niet goed geld terug garantie
14 dagen niet goed geld terug garantie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw product toch anders is dan verwacht. In dat geval heeft u het recht op tot 14 dagen na aankoop, uw bestelling te annuleren.

Eenvoudig ruilen of retourneren
Eenvoudig ruilen of retourneren

Wilt u uw product retour sturen of toch liever ruilen voor een van onze andere mooie producten? Dat kan! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat