Medisch Texel Lamsvel Voor Rolstoel - Met Elastiek Bevestiging

Waardering:
90 % of 100
€ 89,95
Op voorraad
Overzicht

Medicinale lamsvacht voor in rolstoel of scootmobiel: tegen pijnklachten, voor extra comfort aan zitvlak, stuitje en rug


✓ Schapenvacht van écht Texelse schapen, met zeer dikke wolvezel
✓ Ecologisch verwerkt
✓ Echte Texelaar produkt
✓ Werkt preventief en genezend bij doorligplekken / wrijfklachten
✓ Werkt drukverlagend en ontlast bij o.a. gewrichtspijn en spierklachten
✓ Warmteregulerend: verwarmt in de winter en verkoelt in de zomer

 

Wordt mijn medicinale schapenvacht of zorghulpmiddel vergoed door de zorgverzekering?

Onze medicinale schapenvachten en medische schapenvacht producten, beschikken over een AGB code. Hiermee kunt u een declaratie aanvraag indienen. Informeer eerst bij uw zorgverzekering.

 

✓ AGB declaratie code: 76091238
✓ Kwalificatiecode: 7600
✓ G-Standaard / Z-index code: 17102847

 

100% Gratis retour
100% Gratis retour
Gratis verzending
Gratis VerzendingOrders boven €45,-
Hoogste kwaliteit
Hoogste kwaliteit
'Echte Texelaar Product'
'Echt
Texelaar Product'
Gratis verzending
 • dhl
 • post nl
 • visa
 • ideal
 • paypal
 • Klarna
 • maestro

Medicinale lamsvacht voor rolstoel

Deze medicinale lamsvacht is te gebruiken in rolstoel, sta-op-stoel of scootmobiel. Een medicinale lamsvacht maakt zitten in een rolstoel of scootmobiel veel comfortabeler voor het zitvlak, stuitje en rug: je ervaart minder pijn bij langdurig zitten. Bij de medicinale lamsvacht voor rolstoel krijgt u een bevestiging elastiek zodat de lamsvacht niet wegglijd.

Lams- en schapenvachten hebben een drukverlagende werking en zijn warmte- en vochtregulerend. Hierdoor is het zitten in een rolstoel of stoel minder pijnlijk bij bijvoorbeeld doorligplekken (decubitus). Door de gekrulde wolvezel is de lamsvacht behaaglijk warm in de winter en reguleert het warmte en vocht in de zomer.

Onderhoud

Medicinale vachten zijn op een speciale manier gelooid, waardoor deze wasbaar zijn. Doe dit met mate op een speciaal wolwas-programma en met een speciaal wolwasmiddel. Laat de lamsvacht na het wassen zo langzaam mogelijk drogen en rek de huid tijdens het drogen af en toe op, om deze zo soepel mogelijk te houden.

De voordelen van een medicinale lamsvacht van Skéépe op een rij:

 • Werkt drukontlastend en vermindert pijn
 • Ademend en vochtregulerend
 • 100% echt Texelse lamsvacht
 • Natuurproduct, eco-vriendelijk en duurzaam
 • Universeel voor elke rolstoel of stoel
 • Eventueel wasbaar op 30 graden

Over Skéépe

De echt Texelse vachten van Skéépe zijn uniek

De vachten van Skéépe zijn bijzonder omdat ze afkomstig zijn van het beroemde schapenras de 'Texelaar'. Daarnaast hebben de schapen ook echt op Texel geleefd! Deze vachten zijn van een uitzonderlijke kwaliteit, omdat de schapen profijt hebben gehad van het unieke klimaat op het eiland. Dit is onder andere te merken aan de zeer dikke en kroezige wolvezel.

Een echte Texelaar

Skéépe is de enige leverancier van echte Texelse vachten.

Skéépe laat de vachten ecologisch reinigen en looien. Jij krijgt met je aankoop dus een duurzaam en uniek product in handen, dat met het juiste onderhoud een levenslang meegaat.

Over de medicinale vachten van Skéépe

Medicinale schapenvachten worden al van oudsher gebruikt in verpleeghuizen en ziekenhuizen. Onze medische producten zijn gemaakt van speciaal geselecteerde schapenvachten met een unieke dikke vezel. 100% natuurlijk. Uitgebreid getest door patiënten met decubitus, die niet meer zonder producten van Skéépe willen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Medisch Texel Lamsvel Voor Rolstoel - Met Elastiek Bevestiging
Uw waardering
100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!
100 % Echte, natuurlijke schapenvachten!

Onze schapenvachten zijn een echt natuurproduct. De schapen hebben op Texel bij de boer in de wei gestaan en vrij geleefd. De vachten zijn daarnaast op ecologische wijze gelooid en behandeld.

Gratis en snelle levering met PostNL
Gratis levering met PostNL of DHL

Alle bestellingen voor 15:00 uur besteld worden dezelfde dag nog verzonden. Daarnaast worden alle bestellingen boven de €45,- gratis verzonden. Wij verzenden uw bestelling via PostNL.

14 dagen niet goed geld terug garantie
14 dagen niet goed geld terug garantie

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw product toch anders is dan verwacht. In dat geval heeft u het recht op tot 14 dagen na aankoop, uw bestelling te annuleren.

Eenvoudig ruilen of retourneren
Eenvoudig ruilen of retourneren

Wilt u uw product retour sturen of toch liever ruilen voor een van onze andere mooie producten? Dat kan! Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.