Schapenvacht vloerkleed

De schapenvacht van het ras de Texelaar is wereldwijd bekend. Dit vanwege de zachte maar sterke eigenschappen van de wol. Deze wol is ook te gebruiken om prachtige duurzame producten zoals Texelse sloffen mee te maken. Om een heerlijk zacht en groot schapenvacht vloerkleed te maken, naaien we meerder schapenvachten aan elkaar. Zo ontstaat er een prachtig kleed, die nooit hetzelfde is en staat in ieder interieur. Voor een vloerkleed worden verschillende schapenvachten of lamsvachten uitgezocht die mooi bij elkaar passen. Een vloerkleed kunt u zelf samenstellen, door de schapenvachten zelf uit te zoeken. Het resultaat is een schitterend groot schapenvacht-vloerkleed met een natuurlijke uitstraling!

Schapenvacht vloerkleed voor ieder interieur

De schapen van Skéépe hebben bij de boer op het eiland geleefd. Ze genieten van de zon en het zilte klimaat van Texel, wat hun vacht zeker ten goede komt. Het klimaat zorgt ervoor dat hun vacht en wol een dikke vezel heeft en een hoge kwaliteit heeft. Het bevat veel lanoline, het wolvet dat een vacht zacht houdt. Een op maat gemaakt vloerkleed van schapenvacht, van Texelse schapen is een uniek item in uw interieur. Daarnaast blijft dit natuurproduct lang mooi en voelt in elk seizoen prettig aan. Ideaal wanneer je wat extra gezelligheid wilt creëren in de woonkamer of slaapkamer.

Een Skéépe Texelse schapenvacht is uniek!

  • De schapen hebben op Texel geleefd en het klimaat maakt hun wol extra sterk en dik.
  • Door die perfecte weersomstandigheden bevat hun vacht ook veel lanoline, wat het wol gezond houdt.
  • Daardoor is een schapenvacht van Texel lekker zacht en isolerend, maar ook dempend en vochtregulerend. Een groot vloerkleed van schapenvacht is dus lekker warm en zacht in de winter en koel in de zomer.
  • Een groot vloerkleed, op maat gemaakt en van een duurzaam natuurproduct.
  • De schapenvacht staat mooi in ieder interieur. Denk daarbij niet alleen aan een vloerkleed, maar ook aan een schapenvacht voor over je stoel.
Vraag? Vraag?
Vraag? Vraag?