Lamsvachten van Texel

Texelse lamsvacht

Echte Texelse lamsvachten: het wereldberoemde lamsvacht van het Texeler ras staat garant voor lamsvachten van een hoge kwaliteit. Wilt u een lamsvacht kopen? Deze echte lamsvachten komen van Skéépe, de specialist als het gaat om schapen- en lamsvachten van het eiland! Je kunt deze vachten best uniek noemen, want ze zijn echt afkomstig van schapen die daadwerkelijk op Texel hebben geleefd. Door de zilte zeelucht, wind en zon van het eiland hebben deze schapenvachten een zachte maar stevige wolvezel, die super comfortabel aanvoelt. Een echte Texelse lamsvacht kopen? Kijk dan eens rond in ons online aanbod!

Echt lamsvacht van Texel

Een prachtige lamsvacht van het eiland Texel. Een perfecte aanvulling op elk interieur en een blikvanger in huis! De zachte, hoogwaardige lamsvacht voegt luxe en warmte toe aan elke woonkamer. Het lamsvacht is verkrijgbaar in meerdere kleuren en van hoge kwaliteit. Het is niet alleen een prachtig accessoire voor in huis, maar ook een duurzaam en Texels product. Dit maakt het een uitstekende keuze voor eco-bewuste shoppers. Koop een lamsvel voor een klassiek, tijdloos en natuurlijk interieur dat jarenlang meegaat!

Een Texelse lamsvacht kopen? We zetten de voordelen op een rij:

  • Een Texelse lamsvacht is afkomstig van het Texelse schapenvacht en hoog van kwaliteit.
  • Een lamsvacht is een natuurlijk en duurzaam product.
  • De lamsvachten zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals de lamsvacht in bruin.
  • Onze medicinale lamsvachten zijn ook te gebruiken voor baby's. Bijvoorbeeld deze speciale lamsvacht voor baby

Een medicinale lamsvacht of schapenvacht voor baby

Een lamsvacht of schapenvacht voor je baby? Ja zeker! Bent u op zoek naar een natuurlijk product waar je baby veilig en rustig op kan slapen? Dan is een medicinaal gelooide schapen- of lamsvacht de ideale oplossing voor in de wieg of in de kinderwagen. In onze webshop hebben we een speciale afdeling met medicinale wolproducten en schapenvachten voor je baby.

Omdat de medicinaal gelooide vachten ecologisch gelooid zijn met de gele mimosa bloem en eikenschors, zijn ze te herkennen aan hun wat gelige kleur. Bovendien worden de medicinale lams- en schapenvachten kort geschoren. Hierdoor wordt de wol van de lamsvachten minder lang en is het veiliger voor uw baby of kind. Bovendien geeft het de wol een mooi egaal oppervlak om op te liggen, te spelen of te slapen in de wieg of kinderwagen. Daarnaast hebben we ook een speciale inleg van schapenvacht voor in de kinderwagen. De vacht werkt drukverlagend en broeit niet. Daarnaast is uit onderzoek gebleken dat kinderen die op jonge leeftijd op een schapenvacht of lamsvacht hebben geslapen, later minder snel last krijgen van astma! Kortom, een veilig, duurzaam en natuurlijk product voor de beste nachtrust voor je baby of kind.

Online een Texelse lamsvacht kopen

In onze online webshop kun je veel verschillende lamsvachten vinden. Zowel medicinale lamsvachten als gewone lamsvachten in verschillende kleuren. Daarnaast hebben we ook mooie lamsvacht producten voor uw baby, zoals deze heerlijk warme Skéépe voetenzakin beige.

Als je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, pakken we je bestelling nog dezelfde dag in en brengen deze naar de post. In de meeste gevallen heb je je schapenvacht of lamsvacht dan al de volgende dag in huis!