Texelse Wol producten

De Texelse wol staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Het schapenras de Texelaar is wereldwijd beroemd en de wol die van dit prachtige schaap komt, staat bekend om zijn warmte, comfort en zachtheid. Wol is daarnaast heel erg veelzijdig, wat ons geïnspireerd heeft om de Texelse wol te gebruiken voor het maken van een aantal prachtige natuurproducten. Bekijk hieronder ons aanbod Texelse wolproducten met onder andere Texels Breiwol, wandelwol en gekaarde wol.

Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Texel wolproducten van het eiland

De wol van de Texelaar is uitermate geschikt voor het maken van prachtige wol producten. Zo hebben we prachtige breiwol, wandelwol en gekaarde wol, die niet alleen afkomstig is van het Texelse schapenras maar ook van de schapen die bij de boer op het eiland hebben geleefd. Door het eiland klimaat op Texel, krijgen de schapen een heerlijk dikke, ruige maar zachte vacht, die natuurlijk voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Door deze wol te verwerken en hier weer mooie producten van te maken, onstaan er de mooiste duurzame natuurproducten.

De voordelen van de beste Texelse schapenwol:

  • Heerlijk dik maar evengoed zacht
  • Extra hoog aan lanoline, door een koude verwerking
  • Een duurzaam en prachtig natuurproduct
  • Rechtstreeks van de Texelse boer!

Texelse wol kopen

Als je Texelse wol wilt kopen, hoef je voortaan niet meer naar een wolwinkel op het eiland. Hier bij Skéépe hebben we onze eigen Texelse schapenwol producten, die je online kunt bestellen. Zo heb je dus je eigen wol winkel aan huis!

Bestel je voor 15:00 uur, dan versturen we dit nog dezelfde werkdag. Zo profiteer je dus van een snelle en vaak gratis levering!