Business to Business

Schapenvachten: ook voor horeca en detailhandel

De inheemse schapen van Texel, de zogeheten Texelaars, zijn wereldberoemd om de kwaliteit en de veerkracht van hun vacht. Dit bijzondere schapenras is niet alleen beroemd, maar tevens wereldwijd verspreid. Je kunt dus, als je gefopt wilt worden, een zogenaamde Texelse schapenvacht uit bijvoorbeeld China kopen.

Skéépe is specialist in lams- en schapenvachten van Texelaars die echt op Texel hebben geleefd. Vele interieurs zijn al opgevrolijkt met een kwaliteitsvacht van Skéépe, hetzij in hun natuurlijke witte of bruine kleur, hetzij geverfd in een rustige of knallende kleur.

Wij zijn er echter niet alleen voor consumenten, ook ondernemers kunnen bij ons terecht. Run je bijvoorbeeld een restaurant of café, en heb je een terras? Stel je dan eens voor dat op elk van je stoelen een verderzachte lams- of schapenvacht op elke stoel ligt! De ene klant vindt het fijn als zitkussen, een ander heeft het graag als rugleuning, terwijl een derde -misschien op een koude dag- de vacht liefst gebruikt als dekentje om de benen warm te houden. Zo geniet eenieder op zijn eigen wijze, wij maken het mogelijk.

schapen in een mistig heuvellandschap

Groothandel voor wie groot wil inkopen

Wanneer je van plan bent om meer dan één lams- of schapenvacht aan te schaffen, om je onderneming mee op te waarderen, dan moet je bij ons informeren naar de aantrekkelijke prijzen. Skéépe is namelijk niet alleen specialist, maar in praktijk de enige leverancier van echte Texelse schapenvachten. Daardoor kunnen wij onze schapenvachten in grotere aantallen aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

Skeepe verkoopt de 100% Echte Schapenvachtproducten zoals Medische Schapenvacht, Schapenvachtbont, Schapenvachtdekens, Babyschaapvacht, Huishuiden, Gekleurde Schapenvacht enz. van vele jaren met vele tevreden klanten over Nederland. Ervaar 's werelds beste schapenvachtproducten bij skeepe.nl . U kunt ons Algemene voorwaarden ,Privacybeleid , Terugkeerbeleid hier bezoeken en ook onze Business to Business Pagina.

WhatsApp Chat WhatsApp Chat
WhatsApp Chat WhatsApp Chat