De kracht van vacht

Schapenachten van Texel - Skéépe
Schapenvacht van Texel
Medische Schapenvacht van Texel
Skeepe schapenvachten van Texel
Texelse schapenvachten

Écht Texelse schapenvachten!

Een schapenvacht kopen? Vaak denken we dat een Texelse schapenvacht ook echt van Texel komt, maar het schapenras de Texelaar leeft over de hele wereld. De schapenvachten van Skéépe zijn anders! Onze schapen hebben echt op het eiland geleefd en de schapenvachten en lamsvachten zijn hierdoor van een zeer hoge en unieke kwaliteit. Ze zijn zeer zacht en hebben een dikkere vezel. Een schapenvacht staat prachtig in uw interieur, bijvoorbeeld over een stoel of als kleed.

Zorghulpmiddelen van medicinaal schapenvacht

Doordat de Texelse schapenvacht een dikkere wolvezel heeft dan ieder ander schapenras, hebben ze een betere demping en zijn ze hierdoor uitermate geschikt voor het maken van medische hulpemiddelen. Door deze goede, drukverlagende werking, maken wij van onze medicinale schapenvachten verschillende zorghulpmiddelen. De Skéépe zorgproducten worden vaak gebruikt in de zorgsector. Deze medicinale schapenvachtproducten, helpen bij klachten zoals decubitus en gewrichtspijn. Denk hier bijvoorbeeld aan hielbeschermers of een anti decubitus matras. Bekijk hier al onze medische producten gemaakt van medicinaal schapenvacht of lamsvacht.

Skéépe heeft het keurmerk Écht Texels Product.

Skéépe schapenvachten van texel:

 

Onze collectie schapenvachten

In onze webshop vind je schapenvachten in diverse kleuren, geverfd en ongeverfd. Welke kleur het beste past in jouw woning is helemaal aan jou, wij bieden je een ruime keuze.
Voor geverfde vachten kun je kiezen van knalblauw tot lieflijk oud roze en van rustig taupe tot pikzwart.
Onze ongeverfde vachten zijn er wit/naturel en in bruin, deze zijn in verkrijgbaar in vier maten: lamsvacht, large, x-large en super size.

De herkomst van onze vachten

De schapen en lammeren lopen vrij rond in de Texelse buitenlucht en genieten van de ruimte in de weilanden. Door het speciale eilandklimaat op Texel, krijgt de schapenvacht een unieke structuur en is van een extra goede kwaliteit. Met recht mogen wij spreken van een Texels Product™

Kwaliteit waar Texel trots op is

De Texelse wol wordt gevoed door zilte zeelucht, wind en zon. Deze condities maken de vacht van het Texelse schaap volumineus en kroezig, en daarmee extra zacht, veerkrachtig en optimaal isolerend. De vacht past zich als het ware aan je lichaamstemperatuur aan: heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer.

“Texel is maar wat trots op zijn wereldberoemde schapenwol!”

Gratis bezorging voor Nederland en Duitsland

Binnen Nederland bezorgen wij onze schapenvachten gratis, of althans: zonder meerkosten. In de meeste gevallen zal de bestelling, mits voor 15:00 uur geplaatst, nog de volgende dag bezorgd worden. Voor bestellingen van buiten Nederland hebben we voordelige tarieven, maar de levertijd vertoont natuurlijk iets meer variatie.

Je kunt in onze webshop een account aanmaken om je bestelling te plaatsen, maar verplicht is dat niet. Het grote voordeel van een account is dat je, bij een volgende bestelling, niet opnieuw je gegevens hoeft op te geven. Een ander voordeel is dat je je op onze nieuwsbrief kunt abonneren waarmee je af en toe kunt profiteren van voordelige aanbiedingen. Of je nu wel of geen account aanmaakt, je kunt rekenen op een snelle afhandeling en krijgt van ons een track & trace-code om je bestelling te kunnen volgen.

✓ Een vacht van het Texelse schapenras

✓ Écht op Texel in de wei geleefd!

✓ Gratis verzending en retour voor alle Texelse schapenvachten 

Vraag? Vraag?
Vraag? Vraag?